Näosaate Sherlock! Tanja hammustas Rolfi-nalja läbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» viiendas saates kehastus Mart Müürisepp Rolf Roosaluks ja esitas laulu «Maagiline päev».

Enne Marti astus lavale aga ehtne Rolf Roosalu ja kohtunikel kulus veidi aega enne, kui nad nalja ära tabasid. 

Popmuusikaga võõras Villu Tamme ei saanudki asjast enne aru, kui Tanja lavale asja uurima läks.

Villu Tamme: Ma sellist muusikat ei kuula, aga mulle tundus, et jube hästi järele tähtud. Mõtlesin juba, et mis ma rääkima hakkan. Siis selgus, et on päris Rolf Roosalu. Pärast läks paremaks, aga ei olnud enam nii täpne. Mart on parem Rolf, aga Rolf on õige Rolf. 

Andrus Vaarik: Minu arust oli ka Mart parem Rolf kui Rolf. Rolf tegi Rolfi natuke lohakalt alguses, kuigi mind lollitas täiesti ära, sest enne proovis ma vaatasin otse ja nüüd imestasin, et Mardi profiil on täiesti sarnane Rolfiga. See, mis sa Mart tegid - saatus on sulle väga helde, et ta sulle Rolfi parodeerida andis. Saatus on sulle ka enne helde olnud, sest sa oled väga andekas ja sul on väga hea maitse ja sa organiseerid oma materjali profesionaalselt. Siin oleks võinud ka mingeid maitselibastusi olla, aga sa tegid täpselt piiri peal. See oli suurepärane.

Olav Osolin: No ma ütlesin päris kohe Tanjale kõrva, et see on ehtne Rolf. See ei ole hetkel tähtis, sest ma tahan teha suure komplimendi, et Mart oli Rolfi puhul ära tabanud väga Rolfile iseloomulikud laulumaneerid. Rolf on ju tegelikult väga hea laulja. See pool oli super. Mulle väga see üle väänamine meeldis, see oli lõdva ja suursuguse joonega peale väänatud kogu seda Rolfi glamuuri ja teatraalsust. Super number!

Tanja Mihhailova: Sa oled ikka üliandekas ja sa meeldid mulle kohutavalt. Hea, et mul on palju grimmi näos ja sa ei näe, kuidas ma punastan. Ma hoidsin pöialt, et kas tulevad need kõrged noodid ära, ja tulid ära. Kõik need nõksud ja kükitamie moodi põlved ja kuidas ta hoiab suud, kui ta seda kõrget nooti pingutab - kõik need pisikesed detailid olid täpselt samasugused. Ma enne mõtlesin, et ainult Rolf suudab legginsid välja kanda ja tuleb välja, et meil on neid Eestis kaks.

Vaata ja võrdle Rolfi ja Mardi laulmist allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles