Tanja Liisile: ma räägin sulle pärast edasi, kui väga mulle meeldis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Liis Lemsalu
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Liis Lemsalu Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» viiendas saates esitas Liis Lemsalu Evanescence'i hitti «Bring Me To Life».

Andrus Vaarik: Vist oli päris sarnane? Ütlen ausalt, et minu muusikaharidusest selline artist nagu Evanescence puudub.  Ei ole mul teda kõvakettal ja pole mul programmi, millega teda avada. Ma ei suhtu tasse eriti kirglikult, aga silmaringi avardamiseks selline heviooperlik number mõjus väga huvitavalt. 

Tanja Mihhailova: Mulle ikka kohutavalt meeldis. Mulle meeldis see lavaline lahendus, kuidas üritati videot laiviks  keerata. Ma istusin ja jälle sipelgad jooksid. Sa oled väga tubli, et peitsid oma vibra ära. Tegelikult sul on hääles väga tugev vibra, mida on raske peita. Nüüd kuulsin seda tugevust, mis on Amyl, ja ma ei kuulnud sinu vibrat, mis on väga hea. Meeldis teatraalsus, meeldis lavastus, meeldis see, et sa laulsid seda väga sarnaselt. Kuigi originaallaulja on oma olemuselt tugevam.

Sa oled väga-väga tubli. Oli väga sarnane ja mulle see lugu meeldis, kuigi ma tundsin natuke bridge'ist puudust, sest see bridge mulle kohutavalt meeldib. Ma tean, et ei lubatud, ja peab tegema lühema versiooni.  Ma räägin liiga palju, ma räägin sulle pärast veel, kui palju mulle meeldis. Suured tänud sulle!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles