Printsess-Kristeli esitusest keegi pikali ei kukkunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Kristel Aaslaid
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Kristel Aaslaid Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» viiendas saates kehastas Kristel Aaslaid Lenna Kuurmaad ja laulus tema lugu «Rapunzel»

Olav Osolin: See tõi mulle meelde 2010. aasta Eesti Laulu finaali, mida ma jälgisin green roomist. See kleit tundub mulle väga ehe, sest sellist ma seal nägin. Kas see on originaalkleit? Jah? Okei, seda ma arvasin. See laul tundus ka päris. Lennat on suhteliselt keeruline järele teha, sest ta ju midagi selles loos ju eriti ei teinud - laul kõlas hästi, bänd mängis suurepäraselt ja see lugu oli üks kõvemaid esikohakandidaate. Mulle jättis see kõik väga tuttava mulje, aga ma ei ütleks, et ma oleks siin praegu pikali kukkunud. 

Tanja Mihhailova: Mulle väga meeldis. Lenna ongi selline armas ja soe ja girl next door tüüpi tüdruk. Hääl oli ka sarnane, eriti need falsetikohad. Võibolla kärinast jäi puudu, tal vahepeal on väga omamoodi kärin sees. Kui sa  tantsisid, siis natuke liiga intensiivselt. Muidu kõik oli olemas. Sada protsenti polnud päris, aga sinna 86 protsendi  poole. Oligi väga armas ja nunnu.

Villu Tamme: Mina ei tea sellest originaalist midagi. Olen Tanjaga nõus - väga armas ja nunnu oli tõesti. Ma ei tundnud end üldse halvasti, et ma ei tundnud laulu. 

Andrus Vaarik: Midagi jäi natuke puudu. Sa tegid väga suure töö ära, teades sind su ohjeldamatu iseloomu ja energiaga oli suur väljakutse esitada nii väljapeetud Lenna Kuurmaad. Ma tundsin, et Lenna tohutust enesekindlusest ja eneseusaldusest jäi sul natuke puudu. Tundub, et Lenna armastab Lennat rohkem kui Kristel. Aga see oli suur väljakutse sulle ja sa said peaaegu sellega hakkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles