GALERII! Rotermanni Nordic Hambakliiniku glamuurne avamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nordic Hambakliinik tähistas eile, 30. oktoobril meeleoluka peoga Rotermanni kliiniku avamist.

Foto: Maksim Toome

Nordic Hambakliinikute peaarst Kristo Ivanov pidas avakõne ja lõbustas külalisi humoorikate vahetekstidega.

Foto: Maksim Toome

Uuele kliinikule tulid õnne soovima Anne Veesaar, Maarja-Liis Ilus, Kersti Toots, Beatrice, Ed ja paljud teised. Külalised said proovida uut ja mugavat hambaravitooli ning maitsta erilist, hambaharjaga söödavat magustoitu.

Foto: Maksim Toome

Muusikalise etteaste tegid ning rääkisid oma kogemusest patsiendina Liis Lemsalu, Maiken, Nele-Liis Vaiksoo ja Ott Lepland.

Liis Lemsalu sõnul kartis ta varem hambaarste lausa tohutult, kuid pärast esimest külastuskäiku Nordic Hambakliinikusse hirm kadus. Nele-Liis Vaiksoo lisas, et ta hindab hambakliiniku puhul meeldivat teenindust, taskukohast hinda ja tunnet, et patsiendi eest hoolitsetakse.

Foto: Maksim Toome

Uues Navigatori ärimajas (Laeva 2, V korrus) avatud Nordic Hambakliinik Rotermanni pakub hambaravi täisteenust klassikalisest hambaravist kuni implantoloogia ja esteetiliste protseduurideni.

Foto: Maksim Toome

Rotermanni kliinik on osa Nordic Hambakliinikute ketist, mille esimene kliinik tegutseb Foorumi ärikeskuses. Kliinikute meeskond koosneb ligi 40 spetsialistist, olles seega üks suurimaid hambakliinikuid Tallinnas.

Nordic Hambakliinikute teenuste ja personaliga saab lähemalt tutvuda aadressil www.nhk.ee.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles