«Me armastame Eestit» telestaar-lehm kütab kirgi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Me armastame Eestit» telestaar-lehm kütab kirgi
«Me armastame Eestit» telestaar-lehm kütab kirgi Foto: TV3

Lisaks sellele, et TV3 «Me armastame Eestit» saade lahutab reedeõhtuti mõnusalt meelt ja tõstab tuju, on äsja päevakorrale kerkinud põletav teema seoses stuudios dekoratsioonina poseeriva lehmaga.

TV3le saabus äsja pöördumine televaatajalt, kes leiab, et kuna tegemist on Eesti mänguga, võiks taustal olla ka Eesti tõugu ehk punast tõugu lehm. Rahulolematu vaataja lisab, et nii palju teadmisi võiks saate tegijatel oma riigi kohta ikka olla. Kuna tegemist on huvitava teemapüstitusega, tasub ses küsimuses kindlasti midagi ette võtta. Loomulikult saab kogu telepublik edaspidi lehmal harjumuspärasest teravamat pilku peal hoida ning jälgida, kuidas staardekoratsioonil läheb.

Foto: TV3

«Me armastame Eestit» jätkub TV3s juba täna; oma teadmisi ja rahvuslikkust mõõdavad Triin Niitoja, Katrin Lust, Kirsti Timmer, Margus Vaher, Indrek Saar ja Andrus Vaarik. Kaptenitena kaitsevad au Mihkel Raud ja Peeter Oja ning saadet juhib Eda-Ines Etti.

Foto: TV3

«Me armastame Eestit» on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles