Daniel Sloss naerutas stand-up show'l rahvast ja suhtles fännidega

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 30. oktoobril tõi Comedy Estonia Tallinnasse šoti noore koomiku Daniel Sloss'i, kes naerutas rahvast stand-up show'l Vaba Lava teatris.

Kõigest 24-aastane šoti koomik Daniel Sloss tõi Vaba Lava teatrisaali täis ja läks eestlastele suurepäraselt peale.

Sarmikas koomik võlus publiku tähelepanu esimesest naljast peale ning säras nii enesekriitika kui hea ja halva piiril mängiva huumoriga. Muidugi sai piir korduvalt julge stiiliga ületatud ja rahva kas oigama või naerma pahvatama ajada.

Foto: Meisi Volt

Muide, komplimendiks kohalikele kiitis mees ka eestlaste ilu ja mainis, et üks murelik ema pidi koguni lapse silmad kinni katma, et too teda kui koletist ei näeks. No meelitas küll!

Oma osa said nii usklikud, kohtinguäpi Tinder kasutajad ja loomulikult paarikesed. Ei puudunud ka igasugused peenisenaljad ning jaburad ja piinlikud juhtumised sõprade vahel.

Foto: Meisi Volt

Kuigi show ajal pildistada ei lubatud, siis pärast poseerisid ja vestlesid stand-upi koomikud Daniel Sloss ja tema sõber Kai Humphries fännidega.

«Kaks tundi naeruteraapiat. Vähemalt kord kuus sellist asja nautida on suurepärane vaheldus argipäevast,» kostis publiku seast rahulolevat kiitmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles