GALERII! X.O. Club Members pidu - peaesinejaks oli DJ SMASH

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 25. oktoobril, toimus trendikas Violet Lounge klubis X.O. Club Members pidu, kus peaesinejaks oli DJ SMASH.

Foto: AFP / Scanpix

DJ SMASHi tuntakse järgmiste hittide järgi: „Moscow never sleeps”, „Novaja Volna” (Uus Laine), „Samoljot” (Lennuk). Talle kuuluvad „Kuldne grammofon”, „Aasta laul” ja „MTV Russia Music Awards” preemiad. Andekas DJ on plaate keerutanud paljudes legendaarsetes Londoni ja St. Tropez ööklubides ning on juba jõudnud salvestada ühiseid laulupalasid Vera Brežneva, „Vintaž”, Timati, Timur Rodrigueze, Semjon Slepakoviga ja lisaks omab ka oma restoraniketti.

Foto: AFP / Scanpix

Show'le lisasid vürtsi Peterburi saksofonistid The Tony Twins Project ja DJ Vadim Vogue – Peterburi parimate klubide resident.

Foto: AFP / Scanpix

Violet Lounge on lounge-klubi, mis pakub kõrgkvaliteetset meelelahutuslikku programmi kõigile, kes hindab head muusikat, luksuslikku ööelu ning ilu ja stiili kõiges, mis teda ümbritseb.

Foto: AFP / Scanpix

Juba järgmisel nädalal, 8.novembril, esineb Violet Lounges Black Star trupi lauljanna Kristina Si. Pileteid on võimalik soetada Piletilevist ja Violet Lounge kassast. Info: info@violet.ee

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles