Kris Jenner kardab uuesti iluoperatsioonile minna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Jenner
Kris Jenner Foto: Kris Jenner / Instagram

Kardashianide perekonna matriarh Kris Jenner ei plaani enam uuele iluoperatsioonile minna.

58-aastane Jenner tunnistas saates «Dr. Oz», et ta on lasknud oma nägu kohendada ja käinud kahel rinnaoperatsioonil, kuid enam ta noa alla ei tüki.

«Minu kohta on palju kirjutatud, kuid ei, ei, ei. Ma ei teeks seda uuesti, sest see hirmutab mind - nii kaua narkoosi all olemine,» ütles Kris.

«Ma olen käinud paaril iluopil. Esimene oli siis, kui sain neljanda lapse. Gravitatsiooni vastu ju ei saa. Ma olin sünnitanud neli armast last, kuid keskkohast üleval pool ei näinud ma hea välja. Seepärast käisin rinnaoperatsioonil. Tänu sellele tundsin end suurepäraselt,» seletas naine.

Pärast viienda ja kuuenda lapse saamist läks Kris uuesti operatsioonile ja lasi rinnaimplantaate vähendada, sest ta ei tahtnud mammilik välja näha. Umbes viie aasta eest käis ta ka nägu noorendamas ja see on ka kõik, mida ta seni teha lasknud on.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles