Tanel Veenre avab Riias on seni suurima soolonäituse

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Veenre avab Riias on seni suurima soolonäituse
Tanel Veenre avab Riias on seni suurima soolonäituse Foto: Tanel Veenre

Täna, neljapäeval 30. oktoobril, avab ehtekunstnik Tanel Veenre Riia galeriis Putti oma soolonäituse „Simply too naturesque“. Tegemist on pea 70 tööst koosneva retrospektiivse väljapanekuga, kus lisaks kunstniku kahele viimasele kollektsioonile – merihobude motiiv ja õngekorkidest ehted – on väljas ka varasemaid töid ning värskeid eksemplare moeehete seeriast.

Foto: Tanel Veenre

Tanel Veenre sõnutsi seob näituse tervikuks monumentaalne kujundus: «Olen kasutanud vaba käega volditud hõljuvaid madratseid, mis minu jaoks seostuvad vihjega vabadusele luua iseenda reaalsusi, kus kõik on võimalik.»

Foto: Tanel Veenre

Putti galerii Riias on Balti riikide ainus rahvusvahelise haardega professionaalne ehtegalerii. Tanel Veenre soolonäitus on osa Riia moenädala põhiprogrammist.

Foto: Tanel Veenre

Tanel Veenre on rahvusvaheliselt tunnustatud ehtekunstnik, kelle omanäolise käekirjaga kollektsioone on tutvustatud Riia ja Moskva ehtegaleriides, aga ka Berliinis, Bangkokis, Taiwanis ja Sao Paolos.

Foto: Tanel Veenre
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles