Videotervitus fännidele! Robbie Williams esineb uue Euroopa-turnee raames Riias

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: promo

Aasta jooksul, mis möödus pärast üliedukat «Take The Crown Stadium Tour» turneed, millega Robbie esines ka kuuekümnetuhandelisele publikule Tallinna lauluväljakul, jõudis Briti laulja välja anda albumi «Swings Both Ways» ning esineda samanimelise tuuri raames Euroopas ja Austraalias.

Nüüd aga käivad täies hoos juba ettevalmistused Robbie uueks kontsertreisiks, mis kannab nime «Let Me Entertain You Tour» ning mille raames külastab laulja esimest korda ka Lätit, esinedes 6. aprillil Riias, Arena Rigal. Uue show kavas on Robbie suurimad hitid.

Foto: Fänni pildid

«Robbie hoiab latti väga kõrgel, ta on suurepärases vormis ega väsi tuuritamast, pakkudes fännidele palju rõõmu. Alates tema võimsast comeback’ist aastal 2012 on Robbie jõudnud esineda kolme erineva kava ja suurepärase show'ga. Järgmisel kevadel on meid taas ootamas täiesti uus turnee ning ma väga loodan näha Riias palju fänne ka Eestist,» ütles kontserti korraldava Live Nation Baltics peakorraldaja Eva Palm. 

Foto: Reuters / Scanpix

Kokku kuulutati täna välja vaid kolmteist kevadist kontserti. Uue Euroopa turnee raames külastab laulja ka paljusid kohti, kus ta pole kunagi varem esinemas käinud, sealhulgas Läti pealinna.

Robbie Williams esineb 6. aprillil, 2015 Riias, Arena Rigal.

Piletid tulevad vabamüüki järgmisel reedel, 7. novembril kell 10.00 Ticketpro internetipoes siin ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti. Müüki tuleb vaid 10 000 piletit. Piletihinnad algavad 69 eurost.

Esimestele piletiostjatele, kes ostavad pileti Ticketpro kassast Solarise keskusest, jagatakse kaasa tasuta Robbie Williamsi CD-plaat «Take The Crown».

Foto: AP / Scanpix

6. aprillil sõidab Tallinnast Riiga eribuss, millega saavad kontserdikülastajad mugavalt kontserdipaika ning pärast esinemist kohe tagasi Eestisse sõita. Piletid eribussile tulevad müüki reedel, 7. novembril. Eribussi pilet maksab 30 eurot inimese kohta ning sisaldab kontserdile minekut ja tagasitulekut.

Vaata Robbie uue kontsertreisi väljakuulutamisele pühendatud videot ning videotervitust fännidele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles