«Eestimaa uhkus» kutsub kangelastest teada andma!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu detsembrikuus jõuab TV3 ning EMT ja Elioni koostöös vaatajateni juba kümnes heategevusgala «Eestimaa uhkus». Taas on võimalus teada anda tublidest inimestest, keda kogu Eesti ees tänada.

TV3 ootab vihjeid heategijate kohta, keda aasta lõpus terve Eesti ees tänada ja tunnustada. Teada anda võib kõigist, kel on suur süda ja abivalmis meel ning kes on kangelasliku käitumise ja õilsate tegudega teistele eeskujuks. Olgu nendeks siis väikesed või suured elupäästjad, nõrgemate kaitsjad, teisi innustavad külasädemed – kõik head inimesed, kes on teinud rohkem, kui neilt oodata oskaks.

Vihjeid tublide inimeste kohta oodatakse nii e-kirja kui ka tavaposti teel: eestimaa@tv3.ee või: «Eestimaa uhkus», TV3, Peterburi tee 81, 11415, Tallinn

Saabunud info vaatab üle auväärt ühiskonnategelastest koosnev žürii juba novembrikuu keskel ning teeb esitatud kandidaatide seast lõpliku valiku. Kangelaste lood jõuavad eetrisse «Seitsmestes uudistes» ning kogu projekt tipneb südamliku ja särava tänugalaga, mida juhivad Annely Adermann ja Märt Treier ning kus kangelasi austavad oma kohalolekuga avaliku elu tegelased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles