Unistus täitus! Nõia-Ints vabaneb vanglast ja suundub hullarisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõia-Ints
Nõia-Ints Foto: Viktor Burkivski

Neljapäeval vurab Tartu vangla väravatest välja staarkinnipeetav Indrek Leiburi ehk Nõia-Intsu konvoi - kunagise meediatähe kauaaegne unistus pääseda Jämejala psühhiaatriakliinikusse täitus.

«Minu koht ei ole vanglas, vaid psühhiaatriakliinikus. Põen paranoidset skisofreeniat,» tsiteeris väljapressimisele kaasaaitamise eest 2019. aastani trellide taha lukustatud Leibur viimast kohtuotsust Tartu Ekspressile.

Viljandi külje all asuvasse kliinikusse jõudmisega saab õnneliku lõpu Leiburi aastaid kestnud võitlus hullukstunnistamise eest, mille käigus on mees nii andunud autokoprofaagiale kui lõikunud jäsemeid - sealhulgas lõiganud pooleldi maha enda parema kõrva.

Mulgimaal ootab mitmes telesaates üles astunud staažikat vangi enda uskumuse kohaselt hoopis mõnusam põli. Alguses ta isoleeritakse, kuid kui ta veidi puhkab ja ravi saab, võib ta juba teistega suhtlema hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles