«Rannavalve» kehadublant: mul oli tänu Hasselhoffi kanajalgadele palju tööd!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Rannavalve» tiim
«Rannavalve» tiim Foto: NBC

Vetelpäästja Michael Newman paljastas põnevaid detaile 1990ndate telehiti «Rannavalve» kohta.

59-aastane Newman osales sageli David Hasselhoffi stseenides, kuna tollel oli liiga peenikesed jalad, kirjutab Daily Mail.

«Enamikus kaadritest, kus Hasselhoffi jalgu näete, on need on hoopis minu jalad. Ta on alati väga peenikesed jalad olnud,» naeris Newman.

Newman töötas «Rannavalve» tehnilise nõuandjana ja ta märkis, et kuigi näitlejad oli saledad, polnud nad sugugi heas vormis. Newman korraldas neile treeninglaagri ja õpetas nad ka vetelpäästja kombel liikuma.

«Pidin neile õpetama, kuidas päästerõngana joosta ja ujuda, pea püsti. Kui Pamela Anderson päästerõngaga jooksis, paistis, nagu ta hoiaks käes käekotti!» seletas ta.

Newmani sõnul küsisid teleprodutsendid temalt nõu iga action-stseeni kohta.

«Peastsenarist helistas mulle ja küsis: «Okei, Mike, millist varustust peaksime selles stseenis kasutama? Millist raadiotehnikat? Kuidas peaks liiklus toimima? Mida me raadios ütleme?» Dikteerisin selle info neile ja nad kirjutasid sarja väga häid asju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles