Lahkumineku tagamaad: Jennifer Lawrence ei mõistnud Chris Martini tundeid Gwyneth Paltrow vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Jennifer Lawrence poses for photographs during the photo call for the film Serena, as part of the BFI London Film Festival, at the Vue cinema in central London, Monday, Oct. 13, 2014. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) / TT / kod 436
Actress Jennifer Lawrence poses for photographs during the photo call for the film Serena, as part of the BFI London Film Festival, at the Vue cinema in central London, Monday, Oct. 13, 2014. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) / TT / kod 436 Foto: Joel Ryan/AP

Tänavu märtsis lahku läinud Chris Martin ja Gwyneth Paltrow on siiani säilitanud lähedased suhted ja väidetavalt ei olnud see meeltmööda Chrisi uuele kallimale Jennifer Lawrence'ile.

Mitmed allikad kinnitavad ajakirjale People, et Jenniferil oli paari sidet raske mõista.

Allika sõnul oli Jennifer see, kes suhte lõpetas.

«Jennifer jättis Chrisi maha. Teda väsitas pidev tähelepanu selle suhte pärast ja talle oli vastumeelt, et Chris ja Gwyneth nii lähedased olid. See oli tema jaoks veider olukord,» ütles allikas.

Alles eelmisel nädalal käisid Paltrow ja Martin koos oma kahe lapsega lõunat söömas, kusjuures samal õhtul sai Martin kokku Lawrence'iga.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles