Vaata siit: «Naistevahetuses» läksid vahetusse sõnakad naised

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistevahetus - Marika
Naistevahetus - Marika Foto: TV3

TV3 sarjas «Naistevahetus» algas täna lugu, kus vahetusse läksid kaks sõnakat naist. Üks neist püüab toime tulla Hispaanias ja teine Eestis.

Heategevuses kaasa lööv Janika peab kindlat kodu väga tähtsaks, meditsiiniõde Marika ütleb, et kodu on seal, kus on pere. Janika elab Järva–Jaanis ja Marika Hispaanias Manilvas. Nad pole omavahel kunagi kohtunud, kuid vahetavad nüüd kümneks päevaks kodud, et aimu saada teise pere elust.

Janikale meeldib kujundada oma maja, hoolitseda laste ja mehe eest, teha kõike seda, mis on traditsiooniliseks naise rolliks. Tema juba uisapäisa kusagile ei koliks ega isegi reisiks. Õigupoolest ei reisiks ta ka planeeritult mitte, sest Janika kardab lendamist hullupööra. Marika pere on hiljuti pärast üheksat Soomes elatud aastat Hispaaniasse Manilvasse kolinud, kusjuures - oskamata keelt ja omamata uues kohas tööd.

«Naistevahetus» on TV3s kolmapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles