Täna «Punkris»: Marko Reikop, Hannes Vanaküla ja võimalik uus rekord

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 12 krõbesaade “Punker”
Kanal 12 krõbesaade “Punker” Foto: Kanal 12

Kanal 12 krõbesaates “Punker” üritatakse täna püstitada uus Eesti rekord, kui tugev televaataja võtab vastu jõudu nõudva väljakutse. Ootamatus ootab ka maitsmiskuningat Marko Reikopit.

Köögikubjas Juha Rantanen on oma igapäevatöös sageli erinevaid toite ja jooke degusteerivale saatejuhile Marko Reikopile välja valinud eriti kurioosse kulinaarse hõrgutise: Reikop saab mekkida tuhande-aastaseid mune!

50 euro väljakutse võtab vastu julge televaataja, kes näitab oma tugevust rinnalt surumises. Kui ta püstitab selles ka Eesti rekordi, siis saab ta vaevatasuks just 50 eurot.

Peale selle külastab punkrit Hannes Vanaküla, kes paljastab, et on avastanud Marge seest kristalli. Sassi ootab ees järjekordne töövarjupäev, sedapuhku prügivedajana. Rubriigis “Poliitik vabandab” astub üles riigikogu liige Andres Herkel. 

Krõbesaade “Punker” alustab Kanal 12-s täna kell 22:30. Saadet juhivad Marge Tava, Marek Reinaas ja Aleksander “Sass” Ots.

Veel fotosid tänasest saatest leiab „Punkri“ Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles