GALERII! Gerd Kanter, Rasmus Mägi ja teised staarid avasid Eesti suurima Nike'i esinduskaupluse

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

23. oktoobril avasid Gerd Kanter, Rasmus Mägi, Grit Šadeiko, Maris Mägi, Sandra Raju, Põhja-Tallinn ja Eda-Ines Etti Ülemiste keskuses Eesti kõige suurema Nike'i esinduskaupluse. Avamispäeva puhul andsid staarid uue poe esimestele ostuhuvilistele nõu nii stilistika, spordiriietuse kui ka jalatsivaliku osas.

Foto: Oleg Hartsenko

Nike maaletooja AS Jalajälg juhatuse liikme Rainer Topsi sõnul on uus esinduspood eriline nii mastaapsuse, tootevaliku kui ka kujunduse poolest. «Tegu on täisversioonis Nike esinduskauplusega, mis tähendab, et pakume uues poes spordikaupu nii meestele kui ka naistele nii jooksu, vaba-aja kui ka treeningu kategooriates. Samuti on ligi 300 ruutmeetrine kauplus Eestis seni kõige suurem Nike esinduskauplus, kus saab olema kõige suurem ja huvitavam valik Nike tooteid Eestis,» sõnas Tops.

Foto: Oleg Hartsenko

«Eriline on ka kaupluse sisustus, mis peegeldab Nike esinduskaupluste uusimat kontseptsiooni, kus on kesksel kohal puit ja klassikalised spordiklubi motiivid. Eraldi vajaks märkimist, et mitmed detailid on valmistatud spetsiaalselt selle poe tarvis, seega teist täpselt samasugust maailmast ei leia,» lisas Tops.

Foto: Oleg Hartsenko

Uus Nike esinduskauplus asub Ülemiste keskuse 1. korrusel peasissepääsu juures.

Vaata suurt pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles