GALERII! Ivo Nikkolo esitles juubeligalal vinget erikollektsiooni

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Moenädala raames tähistas disainbränd Ivo Nikkolo oma 20. juubelit suurejoonelise gala-showga «Ivo Nikkolo – since 1994». 

Foto: Jelena Rudi

Laupäeva õhtul toodi udusele sünkjasmustale moelavale 71 erinevat komplekti, mis sisaldasid hulgaliselt spetsiaalselt show jaoks disainitud ekstravagantsed ainueksemplare. Gala-kollektsiooni lõid koostöös kaubamärgi tänased disainerid – kahekordne Kuldnõela võitja Eve Hanson ja Britta Laumets ning kaubamärgi looja, Ivo Nikkolo.

Foto: Jelena Rudi

Sündis tõeliselt kordumatu ning ivonikkololik moeplahvatus, mis hoolimata oma ebatavalisest pikkusest – 25 minutit, hoidis publikut lõpuni põnevil, pälvis rohkelt ovatsioone ja lõppes tõeliselt luksusliku hõbedase glitter-sajuga.

Foto: Jelena Rudi

«Kõigil meil on oma peidus pool. Meid inspireeris gala-kollektsiooni luues Ivo Nikkolot kandev naine - vaid selleks üheks õhtuks otsustasime välja tuua tema igapäevaselt varjatud ja tõeliselt ekstravagantse külje,» avas Ivo Nikkolo peadisainer Eve Hanson gala-kollektsiooni loomise lugu. «Me lasime ennast loojatena vabaks ja tõime välja kõik selle, mida tavakollektsioonides vaid ridade vahelt aimata saab,» ütles Hanson.

Vaata pilte ja videot erikollektsioonist!

Ivo Nikkolo 20 Years Gala Show from Ivo Nikkolo on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles