GALERII! TFW 2014 finaal - «After Dark Couture»

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Fashion Weeki neljas päev tõi lõpetuseks vaatajate ette  moeetenduse «After Dark Couture», milles tulid esitusele nelja Eesti disaineri – Oksana Tanditi, Ketlin Bachmanni, Riina Põldroosi ja Aldo Järvsoo – moekollektsioonid.

Foto: Jelena Rudi

Oksana Tanditi glamuursed tualetid küütlesid kalliskivisäras ja näitasid maksimaalselt luksuslikke, detailirohkeid kangaid ja lisandeid, mis mõjusid laval ülimalt efektselt. Kuningannakleitide kõrval oli ka asjalikumaid ning rangema joonega kostüüme, kuid neiski ei olnud kaunistamisega kokku hoitud. Tõeliselt suurejooneline algus õhtule.

Foto: Jelena Rudi

Ketlin Bachmann jätkas talle omaselt dramaatilisel joonel, võrreldes varasemate kollektsioonidega oli näha veel rohkem põnevaid ja filigraanselt viimistletud detaile. Põnevust lisasid ka erinevate materjalide provokatiivsed kombinatsioonid ning disainerile omane kerge punk-vibe oli tõmblukkude ja nahkdetailide näol täiesti olemas.

Foto: Jelena Rudi

Riina Põldroosi tiivulised diivad jagunesid mahukateks temaatilisteks gruppideks, millest igaühes oli üllatavaid ja aplausi ärateeninud pilgupüüdjaid. Smaragdrohelised, ihukarva, erksinised ning öömustad – kindlasti leidis iga moefänn siit oma lemmiku haldjakleidi, millega koos unistaks öösse astuda.

Foto: Jelena Rudi

Aldo Järvsoo üllatas eklektilise materjalivaliku, glamuursete õhturüüde ning spordijalatsite ristamisega, mis tekitas põneva stilistilise ebakõla. Selle sportlik-glämmi avapaugu järel jõudis lavale mitmeid ahhetamapanevaid tualette, millest meeldejäävamateks ehk geomeetriamustrisse riietatud jaapanihõngulised kimonomantlid ning etenduse finaalis välja astunud looritatud sünged kuningannad.

Vaata mahukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles