«Pilvede all» täna: Mari mehe Indrekuga juhtub kohutav õnnetus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Draamasari «Pilvede all»
Draamasari «Pilvede all» Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 jätkub Eesti menukaim draamasari «Pilvede all» taas ootamatus võtmes. Mari mees Indrek satub avariisse, Kertu pere-elu keeratakse taas pea peale ja Märdi minevik shokeerib Piretit.

Keskmine õde Mari tunneb, et talle koduperenaise elu siiski ei sobi. Ta igatseb väga tööle tagasi. Marile tundub, et ainus, mida ta hetkel vajab, on rahu ja vaikus. Elu aga pöörab tihti meie soovid teistpidi ja see, mis Mari soovile järgneb, on õudusunenägu.

Foto: Kanal 2

Erik soovib olla parem isa ja abikaasa ning korraldab Kertule üllatuse. Kertu jaoks on aga Eriku üllatus naeruväärne. Eriku pettumuse ja asjade kokkulangevuse tõttu lõpeb heauskselt alanud õhtu ootamatult inetult.

Foto: Kanal 2

Vanima õe Pireti silmarõõm Märt on salapärane mees. Katteloor kaob, kui Märt ühel õhtul Pireti poole jääb. Juhtub midagi, mis paljastab Märdi mineviku...

Eesti menukaim draamasari «Pilvede all» on Kanal 2s kolmapäeviti kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles