Galerii! Eesti lipu värvides ja tikk-kontsadel kroonprintsess Victoria viibib täna Tartus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Tallinnasse jõudnud ja täna Tartut külastavad Rootsi kroonprintsess Victoria ja prints Daniel alustasid visiiti lõunaga Eesti Üliõpilaste Seltsi majas.

Kaunis kroonprintsess Victoria naudib Tartu päikest stiilselt sini-must-valgesse riietatult, kandes mustrilise triiksärgi peal sinist jakki. Jalas kannab naine Taru visiidi ajal halle tikk-kontsaga saapaid, mis komplekti juures küll natukene võõrad näivad, aga annavad siiski punkti kenale riietusele.

Foto: Kristjan Teedema

Kella nelja paiku jõuavad tähtsad külalised Tartu ülikooli, kus neid võtavad vastu rektor Volli Kalm ja Rootsi aukonsul Tartus Madis Kanarbik.

Postimees vahendab, et kroonprintsess Victoria ja prints Daniel külastavad Tartu visiidil Eesti üliõpilaste seltsi, Eesti Rahva Muuseumi ja Tartu ülikooli. Kohalikel on kõigest põgusad hetked nende tervitamiseks.

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles