Artjom Savitski on leitav nüüd ka kodulehe kaudu

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soe ja südamlik Artjom Savitski kontsert Massimos
Soe ja südamlik Artjom Savitski kontsert Massimos Foto: Tõnis Bramanis
Südame vallutanud lemmiklaulja nägemine ja kuulamine laivis on iga fänni unistuseks, kuid lemmiku tegemistega peab tõeline austaja olema kursis lausa tund-tunnilt. Selleks annab infotehnoloogiaajastul võimaluse artisti kodulehekülg. Nüüd saavad kõik Artjomi fännid temaga koos olla uue kodulehe kaudu – tsekka siia: artjomsavitski.ee

 

 

«Artistile on koduleht tähtis just sellepärast, et selle kaudu saab hõlpsasti kontakteeruda ja tema tegevusega end kursis hoida,» arvab Artjom. «Minu kodulehte on koondatud kõik internetikeskkonnad, kus olen vähegi aktiivne.»

 

Artjomi kodulehelt saab lugeda laulja tegemistest ja toimetustest, lähemalt temast endast, meediakajastustest, leiab videod ja pildigalerii, aga mis veel tähtis – talle saab kirjutada!

 

Noor muusik sai laiemalt tuntuks saate «Eesti otsib superstaari» neljandal hooajal, lauldes end võidukale teisele kohale. Artjom esineb klahvidel akustilise duoga või rokilikumas võtmes täisbändi saatel. Teda võib pidevalt kuulda ja näha esinemas üle Eesti ning seetõttu on teave võimalustest temaga kohtumiseks leitav just värskelt kodulehelt.

 

Artjom Savitski kodulehe valmistas meedia-, turundus- ja reklaamivaldkonnas tegelev agentuur MediaMarketing Est OÜ, kes tegi uuenduse ka laulja Uku Suviste kodulehele.

 

«Meil on ääretult hea meel võimaluse üle olla kodulehe loomisel nõu ja jõuga andeka muusiku Arjom Savitski kõrval. Korralik ja kaasaegne koduleht on iga artisti visiitkaart nii kodus kui ka välismaal. Oma muusikaga kingivad artistid meile kõigile positiivseid emotsioone. Meie agentuuri missioon on neid emotsioone aidata oma klientidel laiemale üldsusele kergema vaevaga edastada,» kommenteeris meedia-, turundus- ja reklaamiagentuuri MediaMarketing Est OÜ tegevjuht ja konsultant Monika Kuzmina (pildil).

 

 

Artjom Savitski kodulehe leiab SIIT - http://artjomsavitski.ee/
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles