Benedict Cumberbatch seletas lahti Sherlocki olematu seksuaalelu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch Foto: SCANPIX

Näitleja Benedict Cumberbatch rääkis, et tema tuntuim tegelaskuju Sherlock Holmes on aseksuaalne eesmärgipäraselt.

38-aastane Briti staar selgitas ajakirjale Elle antud intervjuus, et Sherlock väldib erootilisi akte, kuna suhted takistaks tema tööd detektiivina.

«Ta on aseksuaalne põhjusega. Asi pole selles, et tal poleks sugutungi, vaid selles, et see on alla surutud tema töö nimel. Külmad dušid, pidev laipade uurimine... See mõjub,» sõnas ta.

Foto: sheknows.com

Cumberbatch, kelle kallimaks on 36-aastane teatrilavastaja Sophie Hunter, tunnistas, et suhete loomine on pärast kuulsaks saamist olnud keerulisem.

«See on kahe teraga mõõk. Sa saad teada, miks inimesed sind atraktiivseks peavad, olgu siis suhtes või kohtingul, ja kui nad tahavad sind lihtsalt järele proovida või ära kasutada, märkad seda miilikauguselt,» ütles ta.

Cumberbatch mõtleb eduka karjääri kõrval järjest rohkem pere loomisele.

«Kujutan ette, kuidas tulevikus praegust hetke meenutan ja mõtlen: «Vau, see oli erakordne!» Samas loodan, et vaatan tagasi ja mõtlen: «Oh, see oli hetk, mil ma eluga edasi läksin ja realiseerisin midagi, mis on minust ülem.» Ilma, et kasutaksin sõnu «abielu», «lapsed» ja «perekond» - kuigi ma neid sõnu just kasutasin - ütleme nii: loodan, et mul on keegi, kellega saaksin neid hetki koos meenutada. Loodan, et mind ümbritseb perekond,» tunnistas Cumberbatch.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles