Treiler: õudusfilm «Annabelle» tekitas Rootsis ja Prantsusmaal kaose

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Annabelle»
Kaader filmist «Annabelle» Foto: SCANPIX

Euroopa kinodes saab praegu näha õudusfilmi «Annabelle», mis Rootsi ja Prantsusmaa kinodes vallandas kaose.

Režissöör John R. Leonetti käe all valminud film räägib vanu nukke koguvast Miast (Annabelle Wallis), kes saab oma mehelt (Ward Horton) kingituseks inetu nuku, mille sees on deemon, kirjutab The Guardian.

Naine ei pääse enam ei nukust ega deemonist.

Prantsusmaa mitu kino võtsid selle filmi oma kavast maha, kuna selle seansside ajal tekkis paanika ning inimesed hakkasid märatsema.

Filmi «Annabelle» ei näe enam Marseille, Strasbourgi ja Montpellieri kinodes. Neis linnades muutusid seda filmi vaatanud vägivaldseks.

Filmikriitiku Alain Grasseti arvates tekkis kinokülastajate seas paanika ja kaos sellest, et tegemist oli enamjaolt teismelistega ning nad ei saanud oma hirmust ja tunnetest aru.

Rootsis Malmös leidis aset umbes samalaadne juhtum, mis nõudis politsei sekkumist.

 «Paljud inimesed muutusid seda filmi vaadates väga agressiivseks ja hakkasid kaaslasi peksma. Politsei lõi kinos korra majja. Üks isik arreteeriti,» teatas Skåne politsei pressiesindaja Maya Forstenius.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles