ELU24 LIVE/ külas käis Kristel Aaslaid koos rokkiva bändiga Sierra Black

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meeleolukas Elu24 live jätkas sel neljapäeval, 30. oktoobril kell 12 kodumaiste kuumade artistidega ning seekord tuli stuudiosse külla särav Kristel Aaslaid rokkiva bändiga Sierra Black.

 

 

 
Tegus ja humoorikas Kristel Aaslaid võitis eestlaste südamed kodumaises telesarjas «Padjaklubi», kus naine poisilikuks MIšaks kehastub.
 
 

 

Kõigele lisaks saab Kristel Aaslaidu kuulata ka raadioeetris saadet juhtimas ja tema talenti imetleda tele-show's «Su nägu kõlab tuttavalt», kus ilmneb suurepäraselt ka näitlejanna lauluoskus.
 
 

 

Näosaate salvestuse ajal tunnistas kodumaine staar Elu24le, et laulmisele ja muusikale kuulub ta süda kõige rohkem. Oh ja see ilmneb suurepäraselt tema võimsast lauluhäälest! Niisiis saab näitleja vokaali nautida ka bändis Avoid Dave ja rokkivas ansamblis Sierra Black.
 

 

Elu24 stuudiost astus laulev näitlejanna läbi noore rokkansambliga Sierra Black, mis tuli kokku eelmise aasta augustis Kuressaares.
 

Bänd kirjeldab Facebooki lehel, et on väga huvitatud andmast live-kontserte. «Vähe on fokuseeritud stuudioalbumitele, kui enamus energiat on investeeritud meeldejäävate live-show'de andmisele,» lisas bänd oma huvide kirjeldusse.
 

 

Eelmisel aastal kokku tulnud bändi kuuluvad: Kristel Aaslaid, Kaupo Saar, Lennart Pihl, Ott Ramst ja Sander Nõmmistu.
 

 

 

Saatejuht Anu Saagim tänab rõivabrändi LINDEX!

Vaata järele, mis saates toimus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles