TV3 uues teleseriaalis sädeleb legendaarne seebitäht

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarne seriaalitäht Victoria Ruffo on taas vaatajate ees kirglikus Mehhiko teleloos «Saatuslik valik»
Legendaarne seriaalitäht Victoria Ruffo on taas vaatajate ees kirglikus Mehhiko teleloos «Saatuslik valik» Foto: TV3

Legendaarne seriaalitäht Victoria Ruffo on taas vaatajate ees uues ja kirglikus Mehhiko teleloos «Saatuslik valik» (La Malquerida), mida näeb TV3s alates homsest argipäeviti kell 15.50.

Victoria Ruffo kehastab «Saatusliku valiku» peategelast Cristinat, kes elab õnnelikult abikaasa Alonso ja tütre Acaciaga, kuni ta mees ootamatu õnnetuse tõttu hukkub. Üksi jäänud lesk Cristina püüab rantšot meeleheitlikult päästa ja talle tuleb appi Esteban. Nende vahel tärkab armastus, kuid kui Cristina aasta möödudes Estebaniga abiellub, ei suuda tütar Acacia seda talle andestada ning lahkub rantšost. Kaksteist aastat hiljem naaseb Acacia koju vapustavalt kauni noore naisena ning endale märkamatult äratab oma kasuisas Estebanis sügava ja kirgliku iha. Ent Esteban pole ainus, kelles Acacia tundeid tekitab - tema südame pärast võitlevad veel ka lapsepõlvesõbrad Manuel ja Ulysses. Esteban teeb kõik, mis tema võimuses, et noori tülli ajada, muutes oma abielu Cristina jaoks kibeda vaenu ahelaks.

Foto: TV3

Ema ja tütar peavad läbi raskuste leidma tõelise armastuse, et tuua rantšosse tagasi rahu ja harmoonia.

Lisaks Victoria Ruffole mängivad peaosades Ariadne Díaz (Acacia) ja Christian Meier (Esteban).

Foto: TV3

«Saatuslik valik» on TV3s alates 29.oktoobrist argipäeviti kell 15.50.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles