Mis ikkagi juhtus Renee Zellwegeriga?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Zellweger
Renee Zellweger Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Renee Zellweger ilmus möödunud nädalal avalikkuse ette uue näoga tekitades samas küsimuse, et mis temaga juhtunud on.

45-aastane «Bridget Jonesi» staar, kes seni on ilukirurgiat eitanud, näeb varasemast väga erinev välja, edastab Daily Mail.

Kui esimesel uue näoga ilmumisel oli staaril meik, siis nüüd tabasid kõmufotograafid ta meigita.

Näitlejannal on Mississippis käsil uue filmi «Same Kind of Different As Me» võtted.

Zellweger ei vastanud teda ümbritsenud kõmuajakirjanike küsimustele ta näo muutuse kohta.

«Kas te tõesti tahate minult seda teada? Kas te võiksite mind vabandada? Mul on muud teha ning kindlasti ka teil,» lausus staar.

Sotsiaalmeedias on hakanud levima spekulatsioonid selle kohta, mida Zellweger võis oma näoga teha. Esmalt arvati, et tegemist on meigitrikiga, kuid nüüd paljastus, et nii see ei ole.

Kõmuajakirjanike ja –fotograafide sõnul nägi ilma meigita Zellweger ikka sama kummaline välja kui megiga.

«Mulle tundub, et olen saanud huviobjektiks ja kõik püüavad pakkuda välja, et mida minuga tehtud on. Tegelikult on mu elu muutunud varasemast märgatavalt stabiilsemaks ja õnnelikumaks ning see kajastub ka mu näos,» teatas Zellweger väljaandele People.

Beverly Hillsi ilukirurg Randal Haworth pakkus välja oma teooria, mida staar endaga teha lasta võis.

«Minu arvates eemaldati Zellwegeri näolt liigset rasvkude  ning silmalaugudelt nahka. Need kokku andsid ta praeguse välimuse,» selgitas ilukirurg.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles