Heidy Purga sukeldus poliitikasse ja kandideerib riigikogusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2014 - finaalkontserdile saabujate värvikas seltskond. Heidy Purga
Eesti Laul 2014 - finaalkontserdile saabujate värvikas seltskond. Heidy Purga Foto: Viktor Burkivski

Juba mõnda aega ringleb ERRi kuluaarides jutt, et endine Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga kavatseb Reformierakonna ridades kandideerida riigikogusse. Nüüd on asi ametlik!

«Reformierakonna liberaalne maailmavaade ja hool Eesti tuleviku pärast ühtivad minu maailmavaatega. Minu kindel soov on osaleda eelolevatel riigikogu valimisetel. Näen selles võimalust seista asjade eest, mida pean tähtsaks,» ütles Heidy Purga.

«Olen ERRis töötanud üle 15 aasta, mille sisse mahub üsna palju. Olen koos oma tiimiga üles töötanud raadiojaama Raadio 2, puhunud uuele elule mastaapseima muusikaga seotud teleprojekti Eesti Laul ning osalenud paljude teiste uute ettevõtmiste sünni juures,» lausus Purga.

«Aeg on asuda uute tegemiste juurde ja kaitsta juba riigikogus enda jaoks elus olulisi väärtusi nagu vabadus, looming, iseseisvus, uus kultuur, noored ja eneseteostamise võimalus. Soovin kandideerida endale väga sümpaatses piirkonnas, valimisringkonnas Põhja-Tallinn, Kristiine, Haabersti,» lisas Purga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles