Ansambel Apelsin tähistab 40. sünnipäeva Koit Toome ja Rohke Debelakkiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Apelsin esinemas.
Ansambel Apelsin esinemas. Foto: Lauri Kulpsoo

Neljast asutajaliikmest on tänaseks laval Tõnu Aare ja Ants Nuut, kuid  aegade jooksul on ansamblist läbi käinud suur hulk tuntud Eesti lauljaid ja muusikuid. Suurimad tänud neile!

Möödunud viisaastak oli ansamblile tegude-, kuid kahjuks ka kaotusterohke. Meie keskelt lahkusid trummimehed Aleksander Vilipere ja Ivo Varts ning sel suvel ka laulja-multiinstrumentalist Jaan Arder.

11.-16. novembril on plaanis juubelikontserditega “Apelsin 40” teha kummardus aastate jooksul Apelsini olulise panuse andnud Mati Nuudele, Gunnar Kriikile ning endiselt vormis olevale Ivo Linnale.

Kontserditele oleme kutsunud külaliste ja lisajõududena Koit Toome , Ülari Kirsipuu ning Gaute Kivistiku (Rohke Debelakk).

Apelsin jätkab samas vaimus, allahindlusi tegemata.

Praegusesse põhikoosseisu kuuluvad lisaks Tõnu Aarele ja Ants Nuudile veel Allan Jakobi (staaž 15a), Argo Toomel (8a), Marek Lillemägi (1,5a). Põhikoosseisu kuulub ka bussijuht Toomas Viidas (staaž 15 aastat).

Kuidas Apelsini omaloominguline repertuaar (Aeg ei peatu, Sügistuuled, Matkalaul, Igatsus, Laululilled jne) on ajahambale vastu pidanud?

«Teeme kontserdid ära, siis saame teada». Endiselt on ka selliseid lugusid, mida alles esitama hakatakse.

Apelsin `40

11.11 Estonia kontserdisaal  19.00

13.11 Klubi Ateen, Tartu  19.00

14.11 Pärnu kontserdimaja  18.00

15.11 Põlva kultuurikeskus  18.00

16.11 Paide kultuurikeskus   18.00

Uksed tund enne kontserdi algust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles