Lenny Kravitzi Tallinna kontsert jääb ära!

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LENNY KRAVITZ ALUSTAS UUT MAAILMATURNEED
LENNY KRAVITZ ALUSTAS UUT MAAILMATURNEED Foto: promo

Homme, 28. oktoobril Tallinnas Saku Suurhallis toimuma pidanud Lenny Kravitzi kontsert jääb laulja haigestumise tõttu ära. Hetkel üritatakse Tallinna kontserdile leida uus kuupäev, mis jääb selle aastanumbri sisse.

Foto: Kaader videost

«Lenny oli juba Tallinnasse saabunud, kui tema mänedžmendi poolt võeti vastu raske otsus homne kontsert ära jätta. Lenny on ennast ära külmetanud ning tal on hääl ära.

Lisaks Tallinnale on laulja sunnitud hetke seisuga ära jätma ka kontserdid Leedus ja Valgevenes. Lenny mänedžment teeb omalt poolt jõupingutusi, et leida Tallinna kontserdile uus kuupäev, mis jääb veel selle aasta lõppu,» kommenteeris kontserdikorraldaja Live Nation Baltics peapromootor Eva Palm ning lisas: «Meil on siiralt kahju, et homne kontsert jääb ära. Palume kõigilt kontserdikülastajatelt ebameeldivuste pärast vabandust, töötame artisti mänedžmendiga selle nimel, et leida kontserdile uus kuupäev».

Kõik 28. oktoobri kontserdile ostetud piletid kehtivad ka uuel toimumiskuupäeval. Soovi korral ostetakse 28. oktoobri kontserdi piletid tagasi kolme nädala jooksul alates 31. oktoobrist kuni 21. novembrini 2014. Lisainformatsiooni piletite tagasimüügi kohta leiab piletivahendusfirma Ticketpro kodulehelt www.ticketpro.ee alates 31. oktoobrist, vajadusel saavad piletiomanikud võtta ühendust ka e-maili teel lenny@ticketpro.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles