Video! Maarja-Liis armastab tumedaid toone

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 26. oktoobri hilisõhtul Tallinna lennusadamas uhke moegaalaga  lõppenud Tallinn Fashion Week tõi pealinna pimedasse öödesse ohtralt glamuuri, sära ja moodi.

After Dark Couture Tallinna lennusadamas tõi rohkem kui tuhande vaataja ette kokku 120 couture kleiti, üle 30 modelli ja 120 meetrit pika moelava!

Moe-showd väisas ka pikalt Eestist eemal olnud lauljatar Maarja-Liis Ilus, kellelt Elu24 reporter Hendrik Adler uuris, milline on tema lemmikrõivastus.

Miks mustas, Maarja-Liis?

Ma ei kaalunud siia tulles, mida selga panna. Ma kannan meelsasti tumedat. Heledas riietuses näeb mind üsna harva, võib-olla ainult suvel.

Mida selga panna, kui on vaja kiirelt šikk välja näha, aga kapist pole midagi võtta ja poodigi pole aega minna?

Soovitaksin sõbrannale helistada ehk saab midagi laenata. Aga tavaliselt on nii et kui otsida, siis küll ka kapist midagi ikkagi leiab.

Foto: Tiit Mõtus

Kas oled olnud ise olukorras, kus oled pidanud mõne rõivaeseme kelleltki laenama?

Olen laenutanud rõivaid modedisaineritelt, kui neil on uued kollektsioonid valminud, aga sõpradelt vist mitte. Aga kui väike olin, siis õe kapi kallal sai küll käidud.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles