Anu Saagimi telesaade «Reisile sinuga» alustas mängijate registreerimist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Live - külas käis Epp Kõiv, teda intervijueeris Anu Saagim. Epuga olid kaasas ka Kaarel ja Rait
Elu24 Live - külas käis Epp Kõiv, teda intervijueeris Anu Saagim. Epuga olid kaasas ka Kaarel ja Rait Foto: Liis Treimann

Alanud on mängijate registreerimine legendaarsesse tutvumissaatesse «Reisile sinuga»,  kus üksikutel inimestel on võimalik sõita koos unistuste kaaslasega romantilisele reisile.

Saates osalema oodatakse igas vanuses täisealisi vallalisi. Registreerida saab meiliaadressil reisilesinuga@tallinnatv.eu või telefonil 5191 9090. «Reisile sinuga» saatejuht on Elu24 peatoimetaja Anu Saagim ning saatesari jõuab vaatajateni veel tänavu Tallinna Televisioonis.

Kuhu täpselt saates kohtunud paarid reisile sõidavad, selgub saates. Reisiks on kolm võimalust: lennata üheskoos unistuste soojamaareisile, sõita kahekesi tutvuma mõne põneva paigaga kodumaal või minna romantilisele õhtusöögile mõnes kaunis restoranis. Millise võimaluse neist kolmest paar saab, sõltub loosiõnnest.

Igas saates kohtub esmalt üksik meesterahvas kolme vallalise daamiga, kellele ta esitab küsimusi, millele saadud vastuste põhjal valib ta  välja ühe naisterahva, kellega koos sõita romantilisele reisile. Seejuures ei näe küsija kandidaate ega kandidaadid küsijat enne, kui vestlus on lõppenud ja valik on tehtud. Saate teises pooles on küsija rollis naisterahvas ning kandidaaditoolidel võtavad koha sisse üksikud härrasmehed.

«Reisile sinuga» oli 1990. aastate Eestis populaarsemaid telesaateid, mille esimene saatejuht oli Maire Aunaste. Hiljem juhtis saadet Vahur Kersna ning pärast saate kolimist Kanal 2 ekraanile Henrik Normann.

Tallinna Televisioon toodab saadet «Reisile sinuga» Sony Pictures Televisioniga sõlmitud litsentsilepingu alusel. Maailmakuulus teleformaat «The Dating Game» sai alguse Ameerika Ühendriikides 1965. aastal.

Tallinna Televisioon on üks viiest vabalevikanalist, mida saab tasuta vaadata kogu Eestis, samuti levib Tallinna TV kaabelvõrkudes. Alates aastast 2011 on Tallinna TV edastanud aastas keskmiselt tuhat tundi omatoodangut.

Copy
Tagasi üles