Video! Moelooja Ketlin Bachmann soovitab kanda kallist ja ajatut klassikat

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 26. oktoobri hilisõhtul Tallinna lennusadamas uhke moegaalaga  lõppenud Tallinn Fashion Week tõi pealinna pimedasse öödesse ohtralt glamuuri, sära ja moodi.

Foto: Tiit Mõtus

After Dark Couture Tallinna lennusadamas tõi rohkem kui tuhande vaataja ette kokku 120 couture kleiti, üle 30 modelli ja 120 meetrit pika moelava!

Ühed moe-show'l oma sügistalvist kollektsiooni esitlenud moeloojatest olid ka Aldo Järvsoo ja Ketlin Bachmann, kes paljastasid, miks moeloojad ise tavaliselt musta riietust armastavad kanda.

Ketlin Bachmann: Vanal ajal oli selline komme, et moeshowle tulijad kandsid musta, et mood laval rohkem esile pääseks. Aga mina olen selline retroinimene ja sellepärast on minul selline valik, et kannan musta.

Moenädala üks korraldajatest Aldo Järvsoo: Kuna moeshow nimi on seekord After Dark Couture, siis kannan seekord öösinist pintsakut.

Foto: Tiit Mõtus

Aga mida kanda, kui kapis eriti palju valikuid pole või pole aega poodi minna?

Ketlin: Kallist klassikat. Kallist ja ajatut klassikat. See töötab alati.

Kas kallis klassika on tavaliselt musta värvi?

Aldo: Mina tavaliselt musta üldse ei kanna, aga must sobib väga paljudele tõesti.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles