Trad.Attack! ja Tiit Kikas annavad uuenenud Von Krahlis kontserdi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trad.Attack! võidetud auhindadega.
Trad.Attack! võidetud auhindadega. Foto: Patrik Tamm

Uue ilme saanud Von Krahli baaris astuvad 21. novembril Bushmills Live kontsertseeria raames üles Eesti hetke edukaim folkmuusika kollektiiv Trad.Attack! ning viiulitalent Tiit Kikas. Piletid hinnaga 10 eurot on alates tänasest (kl 9:00) müügil Piletilevi müügipunktides ja kodulehel.

Trad.Attack! on aktiivselt tegutsenud alles vähem kui aasta, kuid bändi karjäär on arenenud peadpööritaval kiirusel ning saavutatud on juba nii mõndagi. Otsus sellise koosseisuga muusikat tegema hakata sündis umbes aasta tagasi, esimese live-kontserdi andis bänd sel kevadel Tallinn Music Week’i raames. Pärast seda järgnesid edukad ülesastumised Viljandi Folgil ja Positivus Festivalil, lisaks veel arvukalt kontserte Eestimaa eri paigus. Omanimeline viie looga EP ilmus suvel ning bändi töökust ja andekust hinnati väärikalt Eesti etnomuusika auhindade ehk Etnokulpide jagamisel – Trad.Attack! võttis endaga kaasa lausa viis kulpi – parima bändi, parima albumi, parima loo ja parima uue tulija kategooriates, lisaks pälvis bänd ka Raadio 2 eriauhinna.

Foto: promo

Trad.Attack on hoogsalt täitmas ka oma ambitsioonikat plaani esineda igas maailma riigis - äsja naases bänd Hispaaniast, maailmamuusika konverents-festivalilt WOMEX ning juba on kinnitatud järgmised esinemised Horvaatias, Venemaal ja Hispaanias. Selle aasta viimase kontserdi kodumaal annab bänd just Bushmills Live seeria raames 21. novembril Von Krahlis.

Foto: Siiri Kumari

Tiit Kikase nimi muusikasõbrale ilmselt tutvustamist ei vaja. Tõelise helivõlurina ja suurepärase viiuldajana on ta kaasa löönud selliste bändide nagu Justament, No-Big-Silence, Dagö ja Terminaator tegemistes, loonud helitaustu erinevatele teatrietendustele, filmidele ja raadiosaadetele ning andnud välja ka kaks sooloalbumit – «String Theory» (2007) ja «101 Clowns» (2012). Sooloartistina Tiit Kikas väga tihti kontserte ei anna ning seda erilisem saab olema ülesastumine Von Krahlis.

Bushmills Live: Trad.Attack! ja Tiit Kikas toimub 21. novembril Von Krahlis. Piletid hinnaga 10 eurot on saadaval Piletilevi müügipunktides ja kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles