Helen Adamson avaldas omanimelise debüütalbumi: iga lugu on omaette isiksus ja olulise tähendusega

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: Mardo Männimägi

Täna ilmus lauljatar Helen Adamsoni omanimeline debüütalbum, mis kannab endas tema värsket loomingut ning toob kuulajateni lauljatari mitmekülgsuse.

Plaadi kallal alustati koos produtsent Robert Stanley Montes’ega tööd 2013. aasta suve hakul. «Oma debüütalbumit saan tõesti nimetada oma «hinge albumiks», sest ma pole iial end nii sügavalt ja minu jaoks kõige olulisematel teemadel avanud, et kuulaja saaks plaati kuulates osa minu sisemistest võitlustest, mõtetest, võitudest, kurbusest, rõõmudest. Iga lugu minu albumil on omaette isiksus ja minu jaoks väga olulise tähendusega,» sõnas ta.

Foto: Mardo Männimägi

Albumil on kaastegevad mitmed tunnustatud välismaised muusikud. Nende hulgas on ühe loo kaasautoriks Michael Baker, kes oli 13 aastat Whitney Huston’i muusikaline juht ja tema bändi trummar ning hetkel tegeleb Annie Lennox’i uue plaadi produtseerimisega. Samuti Sean Charles, kellel on seljataga pikaajaline koostöö näiteks Michael Jackson’iga. «Mul on äärmiselt suur au, et minu albumil teeb kaasa ka mujal maailmas tunnustatud andekaid muusikuid,» ütles Helen Adamson.

Album on alates 27.10 saadaval kõikides suuremates Eesti poekettides sh. Prisma, Rimi, Apollo, Rahva Raamat, Säästumarket ja elektroonilistes muusikakanalites nagu iTunes, Spotify, Amazon, Muusika24 jne.

Albumi ja fotode kujudus: Rainer Olbri aka Metsakutsu

Plaadiesitluskontserdid toimuvad reedel 7.11 Tallinnas, Clazz Restoran & Club’is ja laupäeval 8.11 Tartus, Feel Good Music Cafe’s, mõlemas linnas algusajaga 21.00. Lisaks Helen Adamsonile on lavakoosseisus Riivo Jõgi (klaver), Ian Mikael Kirss (trummid), Paul Neitsov (kitarr), Viljar Norman (bass), Merlin Porkma (viiul), Jelena Juzvik, Kaido Põldma ja Kadri Niine (taustavokaalid).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles