Video: Luisa Värk võttis ooperinoodid eeskujulikult välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» neljas saade, Luisa Värk
«Su nägu kõlab tuttavalt» neljas saade, Luisa Värk Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljandas saates kehastas Luisa Värk Sarah Brightmani ja laulis lugu «Time To Say Goodbye».

Andrus Vaarik: Sa oled ilmselt saatuse soosik, et loosiratas sulle Sarah Brightmani usalda. Erinevalt Savisaarest, kes sai Rihanna. Ma ei tea, kes selles saates osalejatest oleks selle nii hingeminevalt ära teinud. Suurepärane, ma hoidsin sulle pöialt nende nootide pärast. Lisaks oli sellel väga peen paroodiaelement juures. Alguses sa rõhutasid väga delikaatselt, väga intelligentselt mõningaid diivalikke maneere, mis nendel suurtel romantilistel lauljannadel kipuvad tekkima, ja siis lõid selle vapustava vokaaliga.

Olav Osolin: Kõigepealt võrdlesin, kuivõrd sa Sarah Brightmani moodi välja näed. Ütlen nii, et ega sa nüüd koopia päris ei olnud. Kui ma jällegi kuulasin vokaalset poolt, siis see oli väga hästi lauldud. Ma arvan, et see oli nii hästi lauldud, et sul terendab ees isegi võimalus Koit Toomega koos laulda.

Tanja Mihhailova: Küll ma tean, kui raske on mingisuguseid ooperinoote välja võtta, kui sa oled tegelikult poplaulja. Selles suhtes Sarah Brightman ongi osav - ta laulab kõik salmid popmaneeriga, aga viimastes refräänides annab seda ooperihäält, mis on rohkem ümmargusem. Sina laulsid ülihästi, kõik noodid võtsid välja. Mind väga hämmastas, et sa need kõik välja võtsid. See oli väga kaunis ja noodid kõik kõlasid. Meeldis, et näos oli elegantne ja delikaatne parodeerimine.

Ott Lepland: Minu kolleegid mainisid juba kõik ära. Sa olid väga tubli ja laulsid väga kenasti. Aitäh!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles