Andrus Vaarikul ihukarvad püsti: ära duši alla mine ja ela edasi Ellana!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» neljas saade, Kristel Aaslaid
«Su nägu kõlab tuttavalt» neljas saade, Kristel Aaslaid Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljandas saates kehastas Kristel Aaslaid Ella Fitzgeraldi ja laulis lugu «Mack The Knife».

Ott Lepland: Kui nägin, et pead tegema Ella Fitzgeraldi, siis mõtlesin, et see on üks kõva pähkel. Teda on väga raske hästi järgi teha, sest tegu on 20. sajandi parima jazzlauljaga. Kuulates ja vaadetes täna sind, pean ütlema, et sina teed oma vokaaliga paljudele Eesti naislauljatele silmad ette. Sa tegeled laulmisega, ma tean, aga tahaks veel rohkem näha. Parodeerida kellegi improviseerimist on tohutult keeruline ja müts maha, väga tubli!

Andrus Vaarik: Kellegi improviseerimist parodeerida on kõrgem pilotaaž. Tuleb tunnistada, et sa oled sama hea laulja kui Ella. Mul on ihukarvad püsti, sest midagi raskemat vist naislauljale kui Ellat järele teha vist ei ole. See vabadus, millega sa seda tegid, kuidas sa need käigud võtsid... Ma tean, vabadus tuleb suure tööga ja võtke eeskuju kõik, kes te seal lava taga olete. Ütlen sama, mida Janile: ära duši alla mine ja ela edasi Ellana! Sul on õigus selleks!

Olav Osolin: Olen juba mitu saadet oodanud, millal see purakas tuleb. Et kuskilt sellest häälematerjalist ja viisipidamisoskusest peab see pauk tulema ja mul on tunne, et see pauk täna käis ära. See oli õudselt lahe. Ella improviseeris sellepärast, et tal sõnad läksid meelest ära, ja hakkas oma sõnu tegema. Sa panid seda samasuguse vabadusega edasi. Super etteaste!

Tanja Mihhailova: Mehed ütlesid kõik ära juba. Ma juurde midagi ei lisa, aga tulen pärast saadet sinu käsi suudlema

Kristel kuulutati kaasvõistlejate ja kohtunike poolt saate võitjaks. Ta annetas võidetud 1000 eurot Pesaleidjale.

Vaata Kristeli etteastet TV3 videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles