«Honey Boo Boo» staar Anna: see mees kuritarvitas mind, kuid ema ei uskunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Marie Cardwell ja June Shannon Anna pulmas
Anna Marie Cardwell ja June Shannon Anna pulmas Foto: TLC

«Here Comes Honey Boo Boo» staar Anna Marie Cardwell, hüüdnimega Chickadee, kommenteeris väiteid, et tema ema June Shannon käib mehega, kes istus tema seksuaalse ärakasutamise eest kümme aastat vangis.

Mama June'i vanim tütar, 20-aastane Anna kirjeldas, kuidas June'i kallim Mark McDaniel teda kaheksa-aastasena pilastas.

Mees läks vangi 2004. aastal ja sai välja tänavu märtsis. Sel nädalal jõudis meediasse info, et June ja Mark on suhte üles soojendanud. Telekanal TLC lõpetas sarja «Here Comes Honey Boo Boo» tootmise päevapealt.

Anna rääkis ajakirjale People, et ta ei tea, mida uskuda.

«Ma olen segaduses. Mama räägib mulle ühte juttu ja teised teist,» tunnistas Anna, kellel on endal väike tütar ja kes elab mehega omaette korteris. «Mama ütles, et see lugu pole tõsi ja ta pole Markiga kohtunud pärast seda, kui ta vanglast välja sai.»

June eitas Facebooki postituses väiteid ja kinnitas, et laste heaolu on tema jaoks kõige tähtsam. Päev hiljem ilmusid meedias fotod, millel ta koos McDanieliga müügis olevat maja uudistab.

«Mu süda usub ema, kuid mu aju on kahevahel - kas ta räägib tõtt, kas ta ei räägi tõtt... Suur osa minust usub teda,» sõnas Anna.

Anna meenutas, kuidas June ei uskunud teda, et McDaniel teda seksuaalselt ära kasutas.

«Umbes nädal pärast Marki arreteerimist rääkisin emaga ja ta oli väga ärritunud ja nuttis. Ta ütles: «Ma ei usu sind, miks sa seda mulle teed?» Ma vastasin: «Mama, ta tegi seda mulle ja ma ei saanud sinna midagi teha. Sa polnud kunagi kodus, kui see juhtus, sa olid alati tööl.»,» kirjeldas Anna.

Anna läks pärast juhtunut vanaema juurde elama ja kolis pere juurde tagasi 2012. aastal, vahetult enne sarja algust.

Kui vastab tõele see, et Shannon ja McDaniel tõesti taas koos on, teeks see Annale haiget: «Mul oleks valus. Ma ei tunneks end reedetuna, vaid saaksin haiget. Minevik peaks jääma minevikku ega uuesti lagedale tulema.»

Anna kinnitas, et teeb oma kaheaastase tütre Kaitlyni kaitsmiseks kõik, mis tema võimuses: «Ma ei lubaks emal Kaitlynit näha seni, kuni Mark on pildilt väljas või kaugel eemal. Ma ei taha seda meest oma lapse lähedale.»

McDaniel on seni kommentaaridest keeldunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles