Galerii ja video: Aeroobikakuninganna 2014 tiitli pälvis Tatjana Kurilova

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

25. oktoobril Arigato Spordikeskuses toimunud Aeroobikakuninganna 2014 võistlusel pälvis kuninganna tiitli Tatjana Kurilova (Tallinn, Spordiklubi Reval Sport). Teise koha saavutas Helena Hanni (Tallinn) ja kolmanda koha Karolin Möllits (Rakvere).

21. korda toimunud võistlusel pürgis kuninganna tiitlile kokku 26 võistlejat, kelle hulgast valis žürii kolme vooru järel kaheksa finalisti. Võistlejaid juhendasid Eesti tuntumad treenerid: Silja Siller, Sven Idarand, Oliver Soomets, Elisabeth Kodusaar. Lisaks ka lõunanaaber Kaspars Ozolinš ja Hispaaniast Jessica Exposito.

«Žürii hindas parimat sportlikku vormi, harjutuste tehnilist täitmist ning lisaks esinemisoskust ja väljenduslikkust,» põhjendas žürii esinaine, Eesti Võimlemisliidu asepresident, vabariigi üks esimesi aeroobikatreenereid, Kadri Liivak, tehtud valikut.

Ihaldatud tiitlile pürgijatele on heaks eeskujuks olnud läbi aegade kõik kuninganna tiitli võitjad, kelledest esimene - Mairit Saluveer (hilisem Miss Eesti 1997), kuulus käesoleval aastal ka žürii koosseisu. Lisaks temale aitasid uut kuningannat välja selgitada tuntud aeroobika- ja fitnessiala spetsialistid Tiina-Mai Ott Serjamaa, Riina Suhotskaja-Kajari, Tervis Pluss peatoimetaja Evelin Kivilo-Paas, teleajakirjanik ja tervislike eluviiside propageerija Tiina Park, Kultuuriministeeriumi spordi asekantsler Tõnu Seil, Golden Club spordiklubi peatreener Martin Luhari, tuntud tantsuspordi spetsialist Marko Kiigajaan ning kunagine ürituse algataja Kai Ilp.

Tasavägise võistluse tulemusena anti lisaks välja ka eriauhinnad: Ajakiri Tervis Pluss lemmiku tiitli pälvis Helena Hanni , kes osutus ühtlasi ka Arigato Spordiklubi lemmikuks. Portaal Fitness.ee valis «FitStar 2014», kelleks sai Tatjana Kurilova.

Foto: Viktor Burkivski

Meeleolukat üritust juhtisid lauljad Tanja Mihhailova ja  Lauri Pihlap ning tantsulisust lisasid DanceAct Tantsustuudio Bailatino Team, Revalia Tantsukooli võistlustantsijad, tantsustuudio Brilliance showgrupp, Esteetika Tantsukool ja A-Rühma tantsutüdrukud, Vako ja Helena. Kaunist vormi näitasid Oleg Anissimov ja Egle Eller-Nabi bikinifitnessistid. Tipptasemel võimlemist demonstreerisid Eesti mitmekordsed meistrid iluvõimlemises  – Viktoria ja Olga Bogdanova.

Parimad pälvisid hulgaliselt auhindu sponsoritelt ja toetajatelt, peaauhinnaks oli Gerli Põldoja disainkleit, Reebok spordivarustus, ajakirja Tervis Pluss detsembrikuu kaanelugu ning aastane koostööleping Fat Burner’iga.

Ürituse korraldajaks oli Eesti Võimlemisliit koostöös Arigato Spordiklubi, Reebok’i ja portaal Fitness.ee-ga, lisaks aitasid eduka võistluse korraldamisele  kaasa meie toetajad: Replay, Marc and Andre, Artdeco, OiOi Crystal Jewellery, Kadarbiku mahlad, Sanitelle, Laagri ujula, Masha lilled, Look My Best, Neolife.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles