Vaata: saatejuhtide üllatus liigutas Hele Kõrvet ja Evelin Võigemasti pisarateni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ERR

Eile startis ETV eetris uus saade «Kontakt», kus publik kohtub Eesti näitlejatega. Esimeses saates osalesid Linnateatri näitlejad Evelin Võigemast ja Hele Kõrve, kes saatejuhtide üllatuse peale nutma puhkesid.

«Kontakt» on saade, kus kord kuus reedeti tulevad publiku ette kaks inimest, kes põhilise osa oma elust teesklevad, et on keegi teine. Sel õhtul mängivad nad iseennast. Kohtumised toimuvad läbi kahe hooaja ja on pühendatud Tallinna linnateatri saabuvale 50. juubelile, kaasates kõiki teatri 34 näitlejat.

Oodata võib pikemaid ja süvitsi vestlusi, aga samas ka tempokaid ning ootamatuid õhtuid. Esimesena astusid saates üles Hele Kõrve ja Evelin Võigemast. Saatejuhid Henrik Kalmet ja Veiko Tubin.

Esimeses saates sai muuhulgas näha, kuidas Hele ja Evelin omavahel kohad vahetasid ning saatejuhid külalisi liigutava videoklipiga üllatasid.

Vaata videot Menust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles