Hanna-Liina Võsa piinlik prooviesinemine: õppisin ära Miley Cyruse laulu...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nädalalõpp Kanal 2ga»: Hanna-Liina Võsa
«Nädalalõpp Kanal 2ga»: Hanna-Liina Võsa Foto: Ardo Kaljuvee

Lauljatar Hanna-Liina Võsa rääkis saates «Nädalalõpp Kanal 2ga» oma elu kõige piinlikumast prooviesinemisest.

Hanna-Liina on Ameerikas käinud hulgaliselt castingutel. Mõned neist on kulgenud hiilgavalt, kuid lauljatari sõnul on ka päris paljud sassi läinud.

«Ma ei ole väga hea ühe-minuti-laulja. Sprinter ma ei ole, pigem ikka selline sörkija,» seletas Hanna-Liina, miks talle prooviesinemised eriti ei istu.

«Üks situatsioon, mida ma mäletan, oli siis, kui üks popmuusikal tuli välja. Üldiselt ma hoian neist eemale, sest ma tean, et ma pole pop-tegelane. Õppisin ekstra selle jaoks ära Miley Cyruse laulu ja mõtlesin, et panen vunki juurde ja teen tantsu ka sinna juurde,» muigas ta.

«Läksin sinna sisse ja mingi nooruslik kostüüm oli ka veel seljas, millistega ma tavaliselt ei käi. Hakkasin laulma ja laul läks täiesti meelest ära. Aga liigutused olid meeles! Siis ma tegin neid liigutusi lihtsalt, refräänist tuli ka midagi, aga siis sain aru, et ma läksin nii lumme kui lumme...» naeris Hanna-Liina. «Siis ütlesin, et I'm sorry, ja läksin minema.»

Foto: Ardo Kaljuvee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles