Kristjan Hirmo on uus Ministry Of Sound ürituste resident

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ürituse Hirmo Faktor juht - Kristjan Hirmo
Ürituse Hirmo Faktor juht - Kristjan Hirmo Foto: Indrek Toom

Alates tänasest on klubis Privé toimuvate Ministry Of Sound üritustel uus resident-DJ. Kolmel eelneval aastal parimaks raadiosaateks hääletatud ning kaks aastat parima samanimelise ürituse Hirmo Faktor juht - Kristjan Hirmo

«Ministry Of Sound on minu jaoks olnud üks tugevamaid klubibrände läbi aegade. Juba 90-ndatel aastatel kogusin ma selle tantsumuusikamoguli väljastatud kogumikke «Clubber's Guide To...» ja minu plaadiriiulist leiab ka nende legendaarse «The Annual»-sarja. Londonis asuv MOS on kindlasti üks neid klubisid, mida ma olen soovinud juba oma DJ-karjääri algusest alates oma silmaga näha. Selleks on olnud mitmeid suurepäraseid võimalusi ning kui üks minu Londoni lemmik-pidusid The Gallery kolis just sellesse tantsumuusikasõprade mekasse, on MOS saanud minu jaoks «uue» hingamise, sest just nendel pidudel mängivad mulle isiklikult väga südamelähedased DJ-d,» kiidab Sky Plus’i saatejuht Kristjan Hirmo.

Ministry Of Sound Londoni ööklubi avati 1991 aastal ja oli inspireeritud New York’i Paradise Garage’ist. See oli esimene klubi Londonis, mis pühendus housemuusikale. Klubi eestvedaja DJ Justin Berkmanni idee klubist oli vastupidine teistele, tema jaoks algas klubi helist, valgustusest ning viimase olulise osana tuli disain. Ministry of Sound on bränd, mis koondab enda alla superklubid Londonis, Egiptuses ja mujal maailmas ning plaadifirma, populaarse HED KANDI ning lisaks veel MOS-TV ning MOS-Radio.

Lisaks Kristjan Hirmole on Londonist kohal DJ Shane Patrick ning üritus on ametlik järelpidu Tallinn Fashion Week üritustele. Uksed avatakse 00.00 ning vanusepiirang on 20 eluaastat.

Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles