Diana Klas enam ei joo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Klas
Diana Klas Foto: Joosep Martinson/Õhtuleht

«Mis peamine – olen täiesti loobunud alkoholist, sest see annab väga palju kaloreid,» avaldab juuksed blondiks värvinud Klas (43) eduka dieedi võtmeteguri.

Klas langetas kevadel kaalu 13 kilo võrra, sest tundis end 75-kilose kehakaaluga ebamugavalt, pealegi küsiti talt vahest, kas ta on rase. Eduka dieedi saladus on öise söömise lõpetamine, (mida soodustas õhtuse tööga seotud stress – T.L.), kartulite söömise lõpetamine ning juurviljade ja rohelise tee (mis põletab rasvu – T.L.) manustamine, lihast on loobunud Klas juba varem, selgub ajakirjast Naised.

«Hetkel olen endaga väga rahul,» ütleb Klas, lisades, et kergemana tuleb talle peale tunne, nagu oleks ta ea poolest tüdruk. Veel mainib Klas, et meest ta oma ellu ei otsi, seostades seda oma vanusega, mis võimaldavat rõõmu tunda vaid ka endale ja lastele elamisest.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles