Evelin Ilves hülgas vallatud kostüümid ja tervitas Türgi esipaari tagasihoidlikus pruunis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestis visiidil viibiv Türgi president Recep Tayyip Erdoğan koos abikaasa Emine Erdoğaniga alustasid tänast päeva Kadriorus, kus neid ootas Eesti riigipea Toomas Hendrik Ilves koos kaasa Evelin Ilvesega.

Kui türgi presidendi kaasa Emine oli traditsioonide kohaselt pealaest jalatallani kaetud ning välja paistsid ainult nägu ja käed, siis presidendiproua Evelin Ilves sugugi alla ei jäänud.

Foto: Liis Treimann

Kui veel suvel armastas Evelin Ilves riietuda pitspluusi ja vallatutesse kleidikestesse ja platvormkingadesse, siis tänaseks paistab presidendiproua riietus olevat läinud palju tagasihoidlikumaks.

Foto: Elmo Riig

Ameerika riigipea Barack Obama visiidi aegu nautis Evelin Ilves ilusat ilma lõhkistes teksades ning vaevu kõhtu katvas pluusikeses.

Foto: Elu24

Tänasel kohtumisel Türgi esipaariga oli Evelin riietatud pealaest jalatallani tagasihoidlikku pruuni värvi, keha kaunistamas pikk ja tagasihoidlik kleit, millele andsid värvi rahvuslikud tikandid.

Foto: Liis Treimann

President Toomas Hendrik Ilves ja proua Evelin Ilves annavad Türgi presidendi ja tema abikaasa auks täna õhtul õhtusöögi Kadrioru kunstimuuseumis.

Vaata Evelini stiilimuutust peale koletut Komeedi terrassi suudlemise skandaali.

Foto: Raigo Pajula / VPK
Foto: Viktor Burkivski
Foto: Franz Henriksen (WHO)
Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles