Kuumad Lenny Kravitzi bändi naised ei jää sugugi põhiartistile alla

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trummar Cindy Blackman
Trummar Cindy Blackman Foto: promo

28. oktoobril esineb Saku Suurhallis kuum rokklaulja ja helilooja LENNY KRAVITZ, kes esitleb Tallinnas oma uut albumit «Strut», esitades ka oma parimaid rokipalasid.

Tallina show'l on lisaks naisi võluvale Lenny Kravitzile silmailu ka meeste jaoks, sest tema bändis on ka kaks rokkivat naisterahvast.

Foto: promo

Lenny Kravitz esineb Tallinnas koos kümneliikmelise live-bändiga, mille koosseisu kuulub ka GAIL ANN DORSEY basskitarril.

Gail Ann on olnud David Bowie bändi liige alates aastast 1995. Enne seda on ta tuuritanud ja stuudios käinud ansambliga Tears For Fears. Gail Annil on ka ette näidata kolm sooloalbumit ja neljas on naise veebilehe andmetel töös.

Foto: promo

Värvikas naine on koostööd teinud mitmete maailmakuulsate staaridega: David Bowie, Tallinna külastav Lenny Kravitz, Bryan Ferry, Boy George, the Indigo Girls, Khaled, Jane Siberry, The The, Skin, Gwen Stefani, Charlie Watts, Seal, Gang of Four, Susan Werner, ani difranco and Dar Williams

Foto: promo

Lisaks kuulub live-koosseisu ka kaunis CINDY BLACKMAN trummidel.

«Are You Gonna Go My Way» videot mäletate?

Cindy on salvestanud mitu albumit straight-ahead jazzi stiilis ning on esinenud koos paljude tuntud muusikutega, sh. Pharoah Sanders, Ron Carter, Sam Rivers, Cassandra Wilson, Joe Henderson jpt.

Foto: promo

Muide, kaunis Cindy ja ja maailmakuulus kitarrist Carlos Santana on abielus.

Lenny Kravitz esineb juba järgmisel nädalal, 28. oktoobril Saku Suurhallis.

Piletid on vabamüügis Ticketpro internetipoes ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti. Piletihinnad algavad 49 eurost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles