Hullumeelsus! Honey Boo Boo ema käib lapsepilastajaga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mama June ja Honey Boo Boo
Mama June ja Honey Boo Boo Foto: SCANPIX

Reality-täht Alana «Honey Boo Boo» Thompsoni ema June Shannon ehk Mama June käib väidetavalt süüdimõistetud lapsepilastajaga.

Mama June'i uueks kallimaks on 53-aastane Mark McDaniel, kes hiljuti vanglast välja sai, kirjutab TMZ. McDaniel mõisteti 2004. aastal süüdi kaheksa-aastase tüdruku seksuaalses ärakasutamises. Ohver oli Mama June'i sugulane.

Väidetavalt käis Mama June mehega ka ajal, mil ta vangi läks.

Pärast kümmet vanglas veedetud aastat välja saanud McDaniel on nüüd Georgias registreeritud seksuaalkurjategija.

Mama June hiilis väidetavalt TLC tõsielusarja võtetelt sageli minema, et McDanieliga kohtuda, ning ostis mehele kingitusi.

Telekanal TLC kommenteeris: «Hetkel ei tegele TLC sarja «Here Comes Honey Boo Boo» produktsiooniga. Uus informatsioon teeb meid väga murelikuks ja me hindame ümber sarja tuleviku.»

«Here Comes Honey Boo Boo» keskseks tegelaseks on laste iludusvõistluselt avastatud särtsakas üheksa-aastane Alana Thompson ehk Honey Boo Boo. Hiljuti teatasid tema vanemad Mama June ja Sugar Bear lahkuminekust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles