Maamees Arvi naiseotsing lõppes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seriaalis «Maamees otsib naist» osalejad
Seriaalis «Maamees otsib naist» osalejad Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

«Asi on selles, et tüdrukud, kellega ma kokku sain, ei soovinud kaamera ette tulla,» on Jõgevamaalt pärit talumees Arvi Kuusk (45) nõutu.

Naistelt väga palju kirju saanud Arvil on tuline kahju, et elu põnevaim seiklus, Kanal 2 tõsielusari «Maamees otsib naist», tema jaoks üürikeseks jäi – järgmises saates teda enam ei ole, kirjutas SL Õhtuleht.

«Naised kirjutasid juba algul, et ei tule kaamerate ette, vaid tahaksid minuga niisama kokku saada,» on Arvi justkui kahevahel, kas olla rahul, et niigi läks, või hoopis kurvastada.

«Tegelikult oleks nad võinud ju tulla, oleks keegi saanud minuga vähemalt reisilegi minna - ega ei oleks ju kohe pidanud abielluma ega midagi.»

Arvi ütleb, et ainukesena oleks temaga saatesse tulnud Tartumaalt pärit kaheksa lapse ema Tiia, kuid temagi lõi viimaks kõhklema.

Pärast pühapäevast saadet helises Arvi telefon vahetpidamata – sõbrad-tuttavad ütlevad tunnustavaid sõnu – «täitsa hea», «tipp-topp».

«Eks endal olnud võõras ennast vaadata, oma pilt ei meeldi ju kunagi,» jäi ta ise tagasihoidlikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles