«Kolmeraudne» täna: Tarmo Kõuts räägib, mida võiks korda saata Vene allveelaev Eesti rannikuvetes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud
Mihkel Raud Foto: TV3

Mihkel Raua jutusaates «Kolmeraudne» on täna külas admiral Tarmo Kõuts, endine Riigikogu liige Evelyn Sepp ja ajakirjanik Külli-Riin Tigasson, hinnatud näitekirjanik Martin Algus. Muusikat teeb Elephants From Neptune.

Kaitseväe endine juhataja admiral Tarmo Kõuts räägib, mida võiks korda saata Vene allveelaev Eesti rannikuvetes ning kui kaitstud on Eesti piir. Viimasel ajal kuumaks teemaks olnud naiste kohustusest astuda kaitseteenistussse debateerivad endine Riigikogu liige Evelyn Sepp ja Eesti Päevalehe ajakirjanik Külli-Riin Tigasson.

Foto: Erakogu

Stuudios on veel külas populaarsete teleseriaalide «Padjaklubi» ja «Keskera rõõmud» autor ja hinnatud näitekirjanik Martin Algus, kes pajatab, mis moodi sarjad sündisid.

Muusikat teeb Elephants From Neptune.

Foto: Renee Altrov

«Kolmeraudse» otsesaatest saab osa kell 20.15 TV3Play lehel: tv3play.ee, ka kõik Twitteri kasutajad saavad saate teemadel kaasa rääkida, hashtagiks on #kolmeraudne

«Kolmeraudne» alustab TV3s täna kell 22.35.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles