KUUM! Klubi Teater kutsub idamaisesse teise dimensiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Teater kutsub idamaisesse teise dimensiooni: Buddha Lounge
Klubi Teater kutsub idamaisesse teise dimensiooni: Buddha Lounge Foto: Klubi Teater

Sel reedel, 24.oktoobril kutsub klubi Teater kõiki Buddha Lounge peole, mis vabastab meid taaskord argipäeva muredest ning viib teise dimensiooni, kus puuduvad mured ja mõtlema peab ainult järgmistele tantsusammudele.

Buddha Lounge on aasiapärane pidudesari, kus klubi Teater muutub kauniks ja salapäraseks imedemaaks, kus sensuaalsed geishad, salapärased kõhutantsijad ning eksootlised trummirütmid lahutavad külaliste meelt varajaste hommikutundideni.

Foto: Klubi Teater

Sel reedel ootab kõiki ees võimas idamaine trummi-show suurepärase Ian Mikael Kirsi poolt, kes lükkab eksootilise etteastega peo korralikult käima. Lisaks trummi-show'le on kohal ka kütkestavad geishad, kes pakuvad silmailu kogu ööks ning parima muusika kaasabil saadame väsitava töönädala korralikult ära ja astume salapärasesse nädalavahetusse, kus kõik on võimalik. Selle idamaise imedeöö muudab veelgi kütkestavamaks Shakti jooga.

Foto: Klubi Teater

Tantsupõranda energia hoiavad laes DJ Slami hüpnotiseerivad uued hitid!

Kõigi lugejate vahel loosime välja 100eurose baarikrediidi antud peoks. Et loosimises osa võtta, saada kiri sisuga «Tahan osa saada Buddha salapärasest maailmast» aadressile mareli@klubiteater.ee. Võitja selgub reedel kell 18.00 ja võitjaga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles