Täna provokatiivses «Punkris»: vaataja laseb end konksupidi lakke riputada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesaade «Punker»: vaataja laseb end konksupidi lakke riputada
Telesaade «Punker»: vaataja laseb end konksupidi lakke riputada Foto: Kanal 12

Kanal 12 provokatiivse krõbesaate «Punker» tänases ülekandes laseb televaataja ennast konksupidi punkri lae alla riputada, mis teeb sõnatuks isegi paljunäinud psühhiaatri Voldemar Kolga.

Sügishooajal premeerib «Punker» televaatajat 50 euroga, kui nad teevad midagi eriti julget. Näiteks hooaja avasaates lasi üks vapper vaataja endale teleri tätoveerida. Sedapuhku saab üks julge neiu preemiaraha selle eest, et ta ripub lae all konksuga, mis läbistab tema nahka.

Foto: Kanal 12

Seekordne «Punker» on haiguse ja meditsiini eri. Seepärast tuleb vigaseid punkrilisi nõustama kogenud psühhiaater Voldemar Kolga, kes selgitab, kui palju on riigikogus hulle ja kui vähe on neid Eestis. Tarmo «Kojamees» Kruusimäe pajatab aga jalgpallihaigla tegemistest. Sandivõitu punkrilisi aitab elule erakorraline tohter Anne Paluver.

Rubriigis «Poliitik vabandab» saab sõna keskerakondlane Peeter Võsa, kes vabandab muuhulgas ka seetõttu, et ta üleüldse olemas on.

Provokatiivne meelelahutussaade «Punker» avab Kanal 12 vahendusel uksed täna õhtul kell 22:30. Saadet juhivad Marge Tava, Aleksander Ots ja Marek Reinaas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles